DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

16.6.2004 Tento den se zapíše zlatým písmem do kroniky početné rodiny AST - přišla jsem spolu se svými sourozenci na svět. Stalo se v Oknech u Doks, v chovné stanici Amazonka a tím to všechno začalo!

 

12.8.2004 Po dvou měsících blaženého spinkání, sosání máminy mlíčka a prvních průzkumných krůčků si pro mě přijeli nějací dva dvounožci, šoupli mě do auta a odvezli mě do nějaké Bíliny nebo kam to vlastně bylo. Postupně se z nich vyklubali veselí kámoši na hraní, přísní a důslední vychovatelé při výcviku a taky svědomití zásobovači – jen nevím kam chodí na lov. Každopádně mě ty granule co vždycky někde uloví moc chutnají, a tak když zrovna netrucuju, pořádně se láduju!

P.S. ... a tohle jsou ti dva lidičkové co si mě vzali k sobě.

                                 

říjen 2004 Celý říjen jsme pravidelně vyjížděli na rekultivované výsypky za městem, kde byla všude spousta místa na hraní a procházky. Žádné odpadky, auta, domy, nic než nekonečný trávník, rybník, stromy ... a pár zaječích bobků, kterým jsem nemohla odolat. Prostě paráda :-) !
 
17.10.2004 Tento krásný říjnový den jsme podnikli výlet na nedaleký kopec Bořeň. Byla to pěkná fuška vyšplhat tu výšku, ale zvládla jsem to a moc si užívala ten rozhled z vrcholu. Po návratu domů jsem to ovšem zalomila a chrněla až do rána. :- )
10.10.2004 Čtyři měsíce po narození a dva po té co jsem se naposledy viděla se svými sourozenci se mělo konat dostaveníčko AST na Amazonce. Moc jsem se na tu slávu těšila a páníci evidentně taky. Vždyť kde se můžu vyřádit s tolika pesanama najednou! Nejdříve jsme řádili na zahradě a pak se šlo do lesa. Celá akce se stylově zakončila v hospůdce, kde většina z nás čtyřnohých pomalu ale jistě odpadala.
 
listopad 2004 Přišel listopad a s ním i má premiéra na cvičáku. Těžko na cvičišti, lehko na bojišti si asi řekl páník, a tak mě začal 2x týdně vozit na lekce poslušnosti. Snažili se mě oblbnout piškotem, ale já to jen tak hrála, abych se nadlábla :- )
 

prosinec 2004 - leden 2005 Po dobu mé služby se nic zvláštního nestalo. Teda až na nějaké Vánoce či co to bylo. To vám lidi věšej všelijaký cinkrlata a tretky na stromy a pak si pod ně schovávají nějaký krabice. Asi zásoby na zimu...???