DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

20 .8.2008 Právě jsme se vrátili z bájo dovolené  na Pastvinské přehradě. Leháro, koupání, výlety do lesů a spousta dobrého ňamání a bumbání. Prostě skvělá oddechovka, ale moc krátká :-( Léto se nám krátí, tak ještě užívejte sluníčka.

    

19 .7.2008 Tento víkend jsme vyrazili na Pastvinskou přehradu, kde se konala veliká rodinná sešlost ku příležitosti grilování selátka. Vonělo to tam moc pěkně a tak jsem luxovala co spadlo pod stůl. Došlo také na seznamku s maďarským ohařem Badym. Mrkněte jak nám to slušelo.

    

05.7.2008 V sobotu odpoledne jsme vyrazili kousek za Prahu, na pozvání Buba a Dědy z rokle, na bájo grilovačku a příjemné večerní posezení nad skleničkou. Já jsem teda pila jen z misky, ale hlavně se seznámila s fešákem Montym. Byl to moc prima večer a doufám, že si ho brzy zopáknem.

   

30.6.2008 O víkendu jsme se zajeli vykoupat spolu s Maxíkem na Barboru a užili si prima dopoledne. Pro Maxíka to byl první kontakt s vodní hladinou a ukázal se jako nebojácný a zdatný plavec! :-)

    

23.6.2008 Dnes jsme ve večerních zprávách vyslechli otřesnou reportáž o týrání psa v Kladně. Do útulku jsme volali a je na tom chudáček opravdu bídně a stále v ohrožení života. Navštívit ho v útulku bude možné až tak za měsíc. Zatím můžete mrknout na stránky Útulek Bouchalka a držet Bulíkovi palce!

14.6.2008 Jsme strávili bájo sobotu v kempu Bílý kámen na Mácháči s pěknou bandou Amazoňáků a ostatních kamarádů. Počasí nám přálo, sprchlo jen během oběda, a tak jsme si užívali početné psí spolěčnosti a výborné nálady. Nechybělo tradiční koupání v jezeře a večerní grilování v režii mistra Pepíka.

    

6.4.2008 Uplynulé dva týdny se k nám n ahlídání nastěhoval můj nový kámoš Maxík. Po úvodním oťukání a rozčarování, s kým se to mám jako dělit o pozornost páníků, jsme si užili bezva psí radovánky. Brzy se za Maxíkem pojedu do Mostu podívat.

    

3.2.2008 Po ošklivé sobotě se z neděle vyklubal bájo slunný den a takovou šanci na pěknou procházku jsme si nemohli nechat ujít. Páníci sice chtěli frčet na lyže, ale nakonec zůstali doma a mohli jsme vyrazit.

 

   

1.2.2008 Dnes přibyl do rodiny našich rodičů jeden čtyřnohý přírustek. Jmenuje se Maxík a je to mixík Jack-Russela a knírače. Budu se s ním vídat při návštěvách Mostu a už se nemůžu dočkat prvního očuchání.