DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
únor 2005 A už to přišlo! Jeli jsme pěkně dlouho autem a když jsme z něho vystoupili, byly všude mraky pejsků a lidí. To jsme přijeli na výstavu do Brna, kde jsem se zase po dlouhé době setkala se svými sourozenci a dalšími kamarády z www.stafordi.com Bylo to moc fajn a tady je pár důkazů .
 
březen 2005 Tento měsíc jsme odstartovali skvělou zimní akcí. Vyrazili jsme s všichni tři s Melinkou a její paničkou Pájinou na výlet za město. Byla to pecka lítat po louce a rochnit se v závějích!!! Zakončili jsme stylově horkým čajem o páté u nás doma. Z kamery se podařilo dostat pár pěkných fotek. Tady je máte .
 
 
25.3.2005 Dnes byl opravdu krasný a teplý den, a tak jsme spolu s páníkem vyrazili na malý výlet za město. Venku byl celkem hic, takže jsem měla neustále jazyk na vestě. :-) Zde je několik fotek, abyste měli představu, jak je u nás krásně !
 

 

 

2.4.2005 Velikonoce jsou za náma a venku zavládlo jaro zřejmě už natrvalo. Na sobotu jsem si tedy smluvila rande s jedním moc fešným rotvikem. Jmenuje se Rony a je to už velký pes. Zde máte pár foteček z našeho společného výletu .
 

 

 

9.4.2005 Dnešek byl významným dnem. Vyrazili jsme na mou první výstavu! Konala se v Ml. Boleslavi a byla to výstava krajská. S páníkem jsme nedopadli nijak slavně. Nějak jsme se nemohli spolu shodnout na postoji a ani klus v kruhu nebyl zrovna prvotřídní. Holt se nedá nic dělat a musí se ještě hodně makat...:-) ! Za týden to snad bude lepší... Jo a ten pohár je brášky Jáji. Vyhrál BOB a BIG!!! :- )
 
 
 
duben 2005 ... a přišli další výstavy. V Hradci Králové, Praze a 8. května také klubovka v Mladé Boleslavi. Zlepšili jsme chování v kruhu, klus i postoj a hned se nám na výstavách líbilo o moc více !
 

 

 

21.05.2005 Na MVP v Litoměřicích jsem ve třídě mladých obržela hodnocení V2 v konkurenci šesti fen a moc hezký posudek od paní Březinové. Byla to tento rok první rozhodčí, která AST sama chová a posuzuje na výstavách v celé Evropě. Takže žádné komentáře typu "všechny fenky potřebují dodělat (třída mladých!!!)" apod. Páníci byli na mě samozřejmě velmi pyšní, ale mě hlavně zajímali všichni ti pesani okolo včetně mého příbuzenstva. Povedlo se i počasí a tak jsme si užili krásný den :- )

 

 

10 - 12.6.2005 Spolu se svými kamarády jsem prožila úžasný víkend u Máchova jezera v kempu Bílý kámen. To byla sešlost!!! 6 stafíků a jeden bulík - no o zábavu bylo postaráno!!! Sjeli jsme se tam na křtiny malého Mikuldy, nejmladšího přírustka do veliké rodiny Amazoňáků. A jelikož jsme tam byli 4 z jednoho vrhu, oslavili jsme i své první narozeniny! :-)) )

 

červenec 2005 Prázdniny začali a já se už moc těšila na všechny ty výlety, koupání a blázniviny s mými páníky. Stihli jsme toho opravdu hodně. Brodili se bažinami při hledání pramene řek Chomutovky a Bíliny, řádili na plážích i ve vodě a seznámili se s několika psími kamarády. A aby nám bylo veselo, tak jsem rozkousala bezpečnostní pásy na zadním sedadle. ...no zase taková sranda to nebyla...když na to přišli! :- )

 

 

5. srpen 2005 Dnes jsme šli s páníkama vyzkoušet půjčenou pneušku od Davida a Jeckyny. Bylo to moc fajn houpat se na provaze zakouslá do gumy! Měla jsem sice i pár karambolů, ale jinak to bylo super! : -)


 
podzim - zima 2005 Během podzimu se toho u nás seběhlo hodně. Páníci začali dovážet z USA hračky pro psy KONG, jelikož zjistili, že to jsou jedny z mála, které odolají mojí drtičce odpadků :-) S tím bylo spojeno tolik starostí, že moje stránky pěkně zanedbávali. K tomu všemu se přidalo stěhování do Prahy, takže klípek "Zima v Praze" byl po dlouhé době novým páníkovým počinem.