DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

duben 2006 Zima byla předlouhá, ale mně to kupodivu vůbec nevadilo, jelikož se v tom studeném a bílém sněhu krásně rochní a dovádí. S příchodem jara jsme díky Michalovi a jeho Monťáskovi vyrazili na průzkum cvičáku do Mělníka. Byli jsme po první návštěvě moc spokojeni a začali jsme za Věrou a Dušanem jezdit pravidelně 2 x týdně.

 

13.4.2006 Dnes jsem si poprvé vyzkoušela nácvik na obrany a šlo mi to výborně! Instruktoři mě moc chválili a přitom já tam jen kousala a visela na pešku a na rukávu - byla to veliká zábava!

 

3.6.2006 Po několika týdnech tréninku přišel můj velký den a já jela do Mělníka na svou první zkoušku. Bylo to sice "jen" ZZO, ale páníci na mě byli stejně moc pyšní. Zvládla jsem to výborně na pěkných 57 bodů ze 60 možných.


 

24.6.2006 Aby toho nebylo málo, tak neuběhl ani měsíc a byla tu další zkouška z poslušnosti. Tentokrát šlo o zkoušku BH a nasbírala jsem 55/60 resp. 95/100 po započítání speciálních cviků. Teď nás čeká přes prázdniny intenzivní trénink stopování, abych mohla na podzim vlítnout na nějakou další akci.

červenec 2006 Teda řeknu vám, že tohle léto mi teda dává zabrat! Ráno vedro, přes den vedro a večer pro změnu zase vedro. Je to děs! Pořád jen chrním a ven se chodí jen brzy ráno a na večer. Úspěšně probíhá trénink stop na podzimní zkoušky a také si dopřávám hodiny plavání jak to jen jde. V tom hicu je to taky jediná přijatelná zábava. :-)

srpen 2006 Jen co začal srpen, ochladilo se a hned se dá venku dovádět o moc víc než v tom červencovém parnu. Doufám jen, že to chvilku vydrží a já nebudu muset celé to léto prospat!

16.8. 2006 Dnes jsme si udělali malý výlet do Kladna na cvičák za bráškou Forestíkem. Zkusili jsme si poslušnost, kladinu a aportíky, aby se neřeklo, a pak jsm estejně většinu času blbli na place! Ze cvičáku jsme se na večer přesunuli k Forestíkovi domů a páníci si pěkně napráskali pupky grilovaným masíčkem. Zkrátka super den! :-)

19.8. 2006 Po třech měsících jsem se konečně zase viděla s Jeckynou a jejím páníkem Davidem. Nejdřív to na mě zkoušela s vrčením, ale pak jí došlo kdo jsem a už jsme lítali po parku dobré dvě hodiny. Takové venčení jako s Forestíkem a Jeckynou bych potřebovala alespoň 3x týdně... :-)

7.9. 2006 S bráškou Forestíkem jsme vyrazili vyzkoušet rybníky na Kladně  a parádně jsme si zablbli! Jooo na to jsme my ekšperti :-)) Sluníčko svítilo jako ďas a tak nám koupel přišla vhod.

18.9. 2006 Babí léto je tu, a tak jsem si nemohla nechat ujít příležitost zaskákat si v Praze na Džbánu do vody. Byla to veliká legrace pro nás všechny a moc jsme si toto krásné odpoledne užili.

22.-24.9. 2006 O tomto víkendu se konalo již třetí setkání AST z chov.st. Amazonka na Máchově jezeře. Počasí vyšlo jak nejlépe mohlo, pesani si vyhráli a vylítali se do aleluja a páníci si pěkně poklábosili a užili si příjemný víkend v přírodě. 

   

24.-30.12. 2006 Od našeho posledního srazu na Mácháči se toho u nás věru moc nestalo. Páníci toho mnoho nenafotili, takže deník i stránky zely prázdnotou skoro 3 měsíce. Teď se konečně rozhoupali a před společnou návštěvou v mé rodné chov. stanici mě vyblejskli s bráškou Forestíkem. Bylo taky na čase. Už se moc těším na první sníh, protože řádění v něm já moc ráda!